Araç Cam Filmi
 
 
Güvenlik cam filmi

Aracınıza gelen güneş ışığını kırarak yoğun güneş ışınları karşısında görüş açısını artırır. İçeriğinde metal bulunmaması sebebiyle korozyona sebep olmaz ve en önemlisi camın kırılması esnasında cam parçalarını bir arada tutarak yaralanmalara engel olur. Sürüş güvenliğini artırır.
 
Oto cam filmleri; siz ve aracinizi günesin, hirsizlarin zarar verici etkilerinden korur. oto cam filmleri aracinizin güzel görünümünü korumak ve size daha çok konfor sunmak için tasarlandi. Yüksek performans ve uzun ömürlü cam fimlerinden aracinizin rengine göre veya ihtiyaciniza uygun istediginiz birini seçin, bu konforu sizde yasayin. Filmin rengini ve varligini hissetmeden %50`ye, diger türlerde %80`e varan izalasyonu saglayan yüksek performansli yeni türlerimizi deneyin. Kalitesiz ürünlerle güzel arabinizi mahfetmeyin Günes altinda araba kullanmak günesin parlakligi ve sicagindan dolayi vücut ve göz yorgunluguna sebep olur.cam filmleri günesin bu yakici sicagini ve ayni zamanda parlakligini engelleyerek size rahat ve güvenli bir sürüs ortami saglar. Klimaniz daha az çalisir, aracinizin performansi artar.

 
 
 
 
 
 
 
CAM FİLMİNİN SİZE VE ARACINIZA SAĞLADIĞI YARARLAR

* Konfor
* Estetik
* Solmaya Çözüm
* Güvenlik ve Emniyet
* Kalite
* Güneşin Zararlı Işınlarından Cildinizi Korur

Oto Güneş-Isı-Işık Kontrol ve Emniyet & Güvenlik Cam Filmi

* Kapkaca %100 Çözüm
* Sıcaklığı %80 engelleme
* UV ışınlarına %99 engelleme
* En Yakın Rakipden 2 kat daha Kalite
* Bilgisayarlı Kesim

Araç Filmi

Oto cam filmleri; sizi ve aracınızı güneşin, hırsızların zarar verici etkilerinden korur.

Oto cam filmleri aracınızın güzel görünümünü korumak ve size daha çok konfor sunmak için tasarlandı. Yüksek performans ve uzun ömürlü cam fimlerinden aracınızın rengine göre veya ihtiyacınıza uygun istediğiniz birini seçin, bu konforu sizde yaşayın. Filmin rengini ve varlığını hissetmeden %50'ye, diğer türlerde %80'e varan izalasyonu sağlayan yüksek performanslı yeni filmlerimizi deneyin.

Kalitesiz cam filmleri ile güzel arabanızı mahfetmeyin, garantili Çizilmez filmleri kullanın.

Konfor

Güneş altında araba kullanmak güneşin parlaklığı ve sıcağından dolayı vücut ve göz yorgunluğuna sebep olur. Cam filmleri güneşin bu yakıcı sıcağını ve aynı zamanda parlaklığını engelleyerek size rahat ve güvenli bir sürüş ortamı sağlar. Klimanız daha az çalısır, aracınızın performansı artar.

Estetik

Aracınıza en uygun renk ve tonu seçerek aracınızın dış görüntüsünü olduğundan daha şık ve estetik göstermenizi sağlar. Aracınızla bütünleşir. Araç kullanmayı keyfe dönüştürür.

Solmaya Çözüm

Diğer tüm cam filmleri gibi oto cam filmleri de güneşin zararlı ultraviyole ışınlarının %99'dan fazlasını önler ve böylece aracınızın iç mekanında bulunan eşyaların, döşemenin vs. solmasına engel olur. Kanserojen olan bu ışınlardan sizi korur.

Güvenlik ve Emniyet

Oto cam filmleri kırılan camı bir arada tutarak dağılmasını önler ve böylece cam kırıklarından zarar görmez, camdan aracınıza girişi engellersiniz. Ayrıca aracınızın iç mekanını, hem bu kırıklardan hem de hırsızlardan, kapkaççılardan korumuş olursunuz.

Kalite

Oto cam filmleri deneyimli elemanlarımız tarafindan kapalı hijyenik ortamda uygulanır. Çizilmeye dayanıklı yüzeyi sayesinde yıllarca aracınızın bir parçası olur ve hiç bir bakım gerektirmez.